Premii la tenis de masă pentru târnăveneni

În perioada 29-30 august, a avut loc cea de-a doua ediție a competiției de tenis de masă, organizată de Supermarketul Promenada Mall din Târgu-Mureș, în parteneriat cu firma Malio.

Categoria Amatori peste 15 ani a fost dominată de jucătorii din Târnăveni. Și-au disputat finala unde miza erau premiile de 300 și 200 lei, Alin Muntean (42 ani) și Denisa Buta (17), câștigată de primul, iar premiul de 150 lei l-a primit târgumureșeanul Florin Drăgan (38).

Categoria „mezină”, cu premii de 200, 150 și 100 lei a fost câștigată de Cristian Moldovan (14 ani), din Târnăveni, urmat de Farkas Bencze (13)- Târgu-Mureș și Andreea Teglaș (10)- Luduș.

Dacă la prima ediție premiile primilor clasați au constat în bani, de această dată organizatorii de la Promenada Mall au oferit câștigătorilor vouchere în valoare totală de 2000 lei. După trecerea de faza grupelor, în funcție de numărul participanților la fiecare categorie aceștia au trecut pe tabloul eliminatoriu, unde miza partidelor a crescut pe măsură ce competiția asigurată din punct de vedere tehnic (organizare) de către reprezentanții Expo-Malio.

Evident, cea mai disputată categorie a fost cea de la avansați, un de și premiile au avut valoare mai mare, respectiv 400, 300 și 200 lei.