PREŞCOLARII LA CONCURS

Pornind de la îndemnul “Lăsaţi copilul să vadă, să audă, să descopere, să cadă , să se ridice şi să se înşele. ,, (Pestalozzi)
trebuie să-i învăţăm pe copii să învingă dificultăţile reale, posibile, sa accepte toate situatiile prin participarea lor la concursurile care se desfăşoară în grădiniţe.
Astfel, în perioada care a trecut, copiii grădiniţelelor din Târnăveni, Adămuş şi Coroisânmărtin au participat la activităţi educative, culturale şi concursuri cu preşcolarii.
Concursurile s-au desfăşurat sub diferite generice “SĂNATOŞI ŞI VOINICI “, “PREŞCOLARII ŞTIU SĂ CIRCULE CORECT “ iar în cadrul proiectetului educaţional “ ZÂMBET DE COPIL, ÎNTR-O LUME DE CULORI “ , Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 4 în colaborare cu partenerii săi au prezentat pe scena Casei de Cultură “ Mihai Eminescu” un concurs de cântece de primăvară, sub genericul “SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII” la care au participat un număr de 87 de preşcolari conduşi de educatoare. La aceste manifestări au fost implicaţi părinti, cadre sanitare, reprezentanţi ai Poliţiei, iar ca invitaţi personalităţi ale comunităţii locale, primarul municipiului Sorin Megheşan.

MAI MULTE IMAGINI