Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a vizitat centrul de vaccinare din Târnăveni

“După mai puțin de 4 ani, astăzi ne-am întors, împreună cu Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, la Centrul Cultural Târnăveni.Î n 2017 era un teren gol, iar acum avem o clădire care va aduce viață în Târnăveni.

Am discutat și alte proiecte ale orașului, printre care și despre un bazin de înot, chiar în zona Obor, care va fi dedicat pregătirii sportive a tinerilor și unor cursuri de inițiere pentru copiii noștri.” a afirmat primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan.

“Am mers astăzi la Maratonul Vaccinării din localitatea Târnăveni, unde sunt așteptați oameni de toate vârstele să se vaccineze.
Vaccinul anti-COVID19 este unica soluţie pentru a ne feri de îmbolnăvire, pentru a ne proteja părinții, bunicii, și, cel mai important, este singura cale pentru a pune capăt acestei pandemii şi a reveni, cu toții, la viaţa normală pe care ne-o dorim atât de mult.
Cu fiecare pas pe care îl facem, cu fiecare persoană pe care o convingem să se vaccineze, suntem mai aproape de acel moment când vom ieși învingători în lupta cu acest virus.” a declarat Ludovic Orban la Târnăveni.

2 comentarii la „Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a vizitat centrul de vaccinare din Târnăveni

  • 30 mai 2021 la 14:22
    Permalink

    Noua nomenclatură de stat… tată. Ce să le faci?

  • 30 mai 2021 la 8:41
    Permalink

    Slugarie ieftina adevaratele probleme nu le vede nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.