PREȘEDINTELE IOHANNIS, INVITAT LA BLAJ

Președintele Klaus Iohannis a fost invitat, de reprezentanții fabricii Bosch din Blaj, să participe la deschiderea punctului de lucru, scrie Vocea Transilvaniei. Inaugurarea va avea loc sâmbătă, 6 iunie.

În cadrul evenimentului Bosch Innovation Day, aflat la prima ediție, reprezentanții companiei vor prezenta vizitatorilor mașini hibride, biciclete electrice cu sistem de propulsie Bosch şi, pentru prima dată în România, mașina autonomă Bosch.

De asemenea, Bosch va găzdui exponate inovatoare prezentate de BoschRexroth în cadrul Hannover Messe, cel mai mare târg pentru tehnologie industrială din lume, reprezentative pentru domeniile mecatronică, tehnologie liniară, hidraulică și electrică.

Alte puncte de atracție ale zilei vor fi expoziția foto despre industria petrolului, dar și prilejul de a face propriile fotografii inedite: o macara de 150 de metri înălțime, realizată, bineînțeles, cu componente BoschRexroth, le va permite participanților la eveniment să vadă atât fabrica Bosch, cât şi municipiul Blaj, dintr-o nouă perspectivă.

Sursa: Vocea Transilvaniei