Prima ediție a raliului organizat de Villa Vinèa pe traseul Cluj Napoca – Mica – Sighișoara

Mașinile clasice au publicul lor special, la fel și vinurile de colecție. De multe ori, pentru aceste două categorii nivelul pasiunii este la fel de mare. Acest eveniment își propune să adune laolaltă cele două grupuri de pasionați, într-un eveniment unic, aflat la prima ediție.
Villa Vinèa a decis să se alăture într-un parteneriat unic, alături de o echipă cu o experiență exhaustivă în acest domeniu, Classic Car Club Mureș. Această experiență a fost dobândită pe parcursul unor ani de evenimente automobilistice de excepție, dintre care amintim organizarea evenimentelor de tip raliu de regularitate pentru vehicule istorice. Acest eveniment este, practic, a IV-a etapă a Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice din România, campionat organizat de Retromobil Club România.
Din 21 iunie 2021 au început înscrierile la prima ediție Wine and Classics by Villa Vinèa, așa că, dacă dețineți un automobil clasic, grăbiți-vă să profitați șansa de a participa la un raliu cu totul special, încă de la prima ediție.
Raliul de regularitate Wine and Classics by Villa Vinèa se va desfășura pe data de 14 august 2021 și vor fi acceptați 35 de concurenți cu vehicule istorice la linia de start.
În cadrul acestui eveniment așteptat atât de pasionații de automobilism, cât și de cei ai licorilor bahice, se va parcurge un traseu prin județele Cluj și Mureș, cu vizite garantat interesante: prima la Castelul Haller din Ogra și a doua la Crama Villa Vinèa. În total, traseul însumează 220 de kilometri, cu plecare din Cluj Napoca și cu linie de sosire la Sighișoara.
Situată în localitatea Mica, la 15 km de Târnăveni, crama Villa Vinèa cultivă 70 de hectare de vie, plantată cu 12 soiuri locale și internaționale, printre care Fetească Regală, Fetească Albă, Gewürztraminer sau Kerner. Terroirul impresionant, metodele de producție și pasiunea, fac ca vinurile de pe Târnăve de la Villa Vinèa să fie extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor. Mai multe informații găsiți pe www.villavinea.com
Róbert László, organizatorul evenimentului: „Suntem extrem de fericiți că putem să implementăm această etapă de raliu de regularitate pe acest traseu și le mulțumim partenerilor noștri pentru tot sprijinul acordat. În ultimii ani am reușit să adunăm un grup de pasionați ai mașinilor clasice în cadrul raliurilor pe care le-am organizat și mulțumirile nostre merg și către aceștia, Raliul Wine and Classics by Villa Vinèa, din 14 august, fiind încă un prilej de a ne întâlni și de a sărbători ca între prieteni pasiunea noastră, de data aceasta pe acest traseu în premieră. Promitem un program interesant și vă așteptăm cu mare drag!”.
Pe website-ul oficial al evenimentului, www.wineandclassics.ro, găsiți atât formularul de înscrirere, dar și orice informație relevantă, de la ultimile știri legate de acest subiect, până la sugestii de cazare sau detalii despre Villa Vinèa. Secțiunea specială Visit Mureș este realizată în parteneriat cu Asociația Visit Mureş Egyesület, o organizație non-profit responsabilă pentru promovarea județului Mureş ca destinație turistică, înființată în anul 2017 de către Consiliul Judeţean Mureş, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Mureș şi Muzeul Județean Mureș, care colaborează intens cu industria turismului în ideea de a construi un management comun al destinațiilor. Mai multe pe www.visit-mures.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.