Prima inițiativă pentru schimbarea operatorului de salubritate

Contractul de delegare a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și a altor fluxuri de deșeuri și operarea stației de transfer Târnăveni a fost semnat în data de 16 aprilie 2019. Contractul de servicii a fost semnat între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Mureș, din care face parte și Târnăveniul și operatorul SC BISSDOG SRL.

Operatorul a fost notificat mereu cu privire la nerespectarea obligațiilor contractuale reclamându-se faptul că nu s-a realizat colectarea trimestrială a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase din cele menajere, nu s-a respectat graficul de colectare, nu s-au oragnizat periodic campanii de informare a publicului privind colectarea selectivă a deșeurilor și nu s-au realizat toate investițiile la care operatorul s-a angajat.

Consiliul Local Târnăveni va vota în ședința de săptămâna viitoare însușirea notificării de încălcare a contractului, avându-se în vedere mandatarea ADI Ecolect pentru a sista prestarea serviciului de către acest operator.

Toate detaliile AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.