Prima zi de școală pe “TransCuștelnic”

Traficul rutier pe  varianta de ocolire prin Cuștelnic se va aglomera și mai mult odată cu începerea școlii la Târnăveni, cand sute de părinți își reiau activitatea de transport a celor mici spre și de la școală. Varianta ocolitoare pe propria răspundere, s-a deteriorat semnificativ în ultima perioadă, astfel încât traficul auto se desfășoară tot mai dificil, iar praful care se ridică din această cauză este tot mai dens și se revarsă peste oraș.

Lucrările la noul pod rutier peste Târnava Mică avansează dar până acum nu a fost anunțat un termen de reluare al circulației.

Cea mai puțin stresantă soluție pentru localnici ar fi ca deplasarea la școală să se facă pe jos, mai ales că vremea o permite încă, iar părinții care acum își duc copiii cu autoturismul până în fața școlii au parcurs același traseu în cea mai mare parte pe jos, atunci când erau elevi.  

Deocamdată la Târnăveni majoritatea localnicilor preferă deplasarea cu mașina deși pentru mulți, distanțele de parcurs nu sunt mari.

Varianta oficială de ocolire a podului este prin Adămuș.

One thought on “Prima zi de școală pe “TransCuștelnic”

  • 8 septembrie 2019 la 21:46
    Permalink

    dupa cateva drumuri pe la cariera sper sa le vina mintea la cap si sa mai duca copii si pe jos !! pe vremea parintilor sunt sigur ca si pe ei ii duceau parintii cu masina pana in fata portii!! sa nu mai spun ca la iesirea copiilor de la ore parcheaza care unde vrea de abia mai poti circula prin zona desi sunt indicatioare care interzic acest lucru ,in Tarnaveni se poate !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.