Primarul din Blaj, amendat de polițiștii locali după ce și-a parcat maşina într-o zonă interzisă+

Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj a fost amendat cu 400 de lei de Poliţia Locală, pentru că a parcat într-un loc interzis din centrul municipiului. Printr-o postare pe o pagină de socializare, primarul a recunoscut singur că a primit amendă susţinând că a fost nevoit să oprească cu maşina în zona respectivă din cauza lucrărilor de infrastructură care se execută. Mesajul a venit ca un răspuns la auzele unui cetățean care i-a fotografiat mașina și a postat-o pe facebook.

”Din cauza lucrărilor din Centrul Municipiului Blaj am fost nevoit să opresc într-un loc unde parcarea este interzisă. «Toţi suntem egali în faţa legii». Pentru această parcare am fost sancţionat cu P. V. nr. 0002583/04.09.2018 şi am achitat contravaloarea amenzii cu chitanţa nr. 2008154/05.09.2018”, a scris primarul din Blaj pe Facebook. Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei. Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj. Un locuitor al municipiului i-a luat apărarea susţinând că acesta era la supravegherea lucrărilor de pe B-dul Republicii. ”Puţini primari veţi vedea sa stea în soare ca totul să decurgă corect şi rapid”, a scris persoana respectivă.

Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei. Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj.

Sursa: Alba 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.