Primarul din Sovata, Peter Ferenc, opţiunea UDMR pentru conducerea Consiliului Judeţean Mureş

Peter-Ferenc-primar-Sovata-e1433771276221

Conducerea UDMR Mureş a anunţat, marţi, după înregistrarea listei de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Mureş, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană 28 Mureş, că primarul din Sovata, Peter Ferenc, a renunţat să mai candideze pentru primăria acestui oraş şi va fi propunerea Uniunii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş.

‘Am depus lista pe care sunt pe locul II – primul este domnul preşedinte al UDMR Mureş, Brassai Zsombor – ceea ce înseamnă că în cazul în care vom reuşi să negociem, după formarea consiliului, aş fi cel care voi fi preşedintele CJ Mureş. După 16 ani de experienţă în Primăria oraşului Sovata consider că sunt pregătit pentru această funcţie şi consider că acel proiect pe care am reuşit să îl realizez în Sovata e o propunere şi pentru judeţul Mureş. Consider că judeţul Mureş are nevoie de schimbări, e nevoie de multă energie şi de multă muncă pentru ca judeţul Mureş să îşi recâştige acel loc în Regiunea Centru pe care îl merită’, a declarat Peter Ferenc.

El este, din anul 2000, primarul oraşului Sovata, fiind totodată membru al Consiliului Director al ADR Centru Alba Iulia şi având studii aprofundate în administraţie publică.

Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a declarat marţi că a depus lista completă, cu 44 de candidaţi, şi 27.000 de semnături ale susţinătorilor.

AGERPRES