Primarul Sorin Megheșan a explicat de ce nu a cumpărat Primăria stadionul

În anul 2012 prețul solicitat de lichidatorul judiciar pentru fostul stadion Chimica era de 800.000 de euro, iar anul acesta stadionul a fost vândut cu 120.000 de euro către o entitate privată. Pentru a achiziționa stadionul, Primăria avea nevoie de o evaluare, însușită ulterior de Consiliul Local. Dacă prețul ar fi scăzut sub 100.000 de euro s-ar fi putut cumpăra acest stadion a explicat primarul Sorin Megheșan, care a precizat marți seara în cadrul unei emisiuni la televiziunea județeană M9, că Primăria Târnăveni nu putea negocia în mod legal acest preț.

Conform promisiunii edilului acest stadion nu va fi desființat, deoarece administrația locală nu își va da avizul pentru schimbarea destinației.

În Planul Urbanistic General, fostul stadion Chimica figurează ca bază sportivă. Conform legii sportului, o bază sportivă poate fi demolată numai cu avizul Ministerului Tineretului și Sportului, aviz condiționat de construirea unei alte baze sportive similare.

Institutia – Sorin Megheșan – Primarul Municipiului Tarnaveni ”MUNICIPIUL TÂRNĂVENI, IERI ȘI AZI”

Institutia – Sorin Megheșan – Primarul Municipiului Tarnaveni”MUNICIPIUL TÂRNĂVENI, IERI ȘI AZI”

Publicată de Televiziunea M9 pe Marţi, 21 iulie 2020

One thought on “Primarul Sorin Megheșan a explicat de ce nu a cumpărat Primăria stadionul

  • 23 iulie 2020 la 16:32
    Permalink

    De trei ani trebuia sa facă evaluarea și oferta. Dar nu a făcut nimic. Dacă nu a vrut sa ofere nimic a fost vândut la cine a fost mai interesat. Sau amândoi au fost interesați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.