Primarul Sorin Megheșan la Europa FM: „Familie cu 10 membri angajați la Primărie”

Primarul municipiului Târnăveni s-a plâns la postul de radio Europa FM în cadrul emisiunii România în direct, de legile proaste care se contrazic și care nu ajută la eficientizarea administrației locale. Primarul din Târnăveni s-a arătat nemulțumit de faptul că la preluarea mandatului său a găsit în Primărie cel puțin 10 familii angajate, precum și o familie cu 10 membri, toți angajați în cadrul instituției.

Edilul a pus la îndoială pregătirea acestor persoane care nu pot fi înlăturate din aparatul administrativ. De asemenea primarul și-a exprimat opinia că șefii de servicii și directorii din Primărie ar trebui să dea periodic examene sau concursuri pe post.

Înregistrarea completă a emisiunii difuzate miercuri 17 martie poate fi ascultată AICI (minutul 28)

14 comentarii la „Primarul Sorin Megheșan la Europa FM: „Familie cu 10 membri angajați la Primărie”

 • 21 martie 2021 la 10:39
  Permalink

  Nu vad rostul acestei intervetii la radio atata timp cat acuzi ca s-au facut niste ilegaliati ,dar tu le faci la nivel mult mai mare.Ai ramas impresionat de portarul din germania?Invita-l in Tarnaveni si cu siguranta o sa-l impresionezi si tu pe el,o sa ramana chiar socat de nivelul de profionalism pe care il cereti la incredintarile directe si de profesionalismul directorilor de institutii din oras.Stie toata lumea pe ce criterii sunt numiti cei din conducerea institutiilor.

 • 21 martie 2021 la 10:35
  Permalink

  Posturile, in primariile din toata tara, sant ocupate de cei care si au luat bacalaureatul la 35 de ani si au facut facultati cu frecventa redusa ,sambata.Problema este ca acestea ocupa posturile celor merituosi ,care au invatat carte si stiu sa faca un proiect pe fonduri europene.Vedeti, asta diferentiaza tarile bogate de tarile sarace si creeaza exceptii precum Clujul,Oradea si mai vizibil pentru noi , mult amintitul Blaj.

 • 19 martie 2021 la 14:25
  Permalink

  Si cand ma gandesc cate familii lucreaza la RUCK si SEWSS, ca sa nu mai vorbim de ce spune lumea ce era in combinat – 4000-5000 de persoane. Acolo subiect de discutie dle primar, ce zici? Cred ca te prindea Pastile la radio si depasea-i nivelul a 1-2 sectii de acolo cu cate neamuri erau angajate.
  Serioasa discutie, dle! 😉

 • 19 martie 2021 la 7:40
  Permalink

  Vă dați seama dacă am avea oportunitatea de a alege funcționarii din primărie a doua zi ce șoc ar avea ACTUALII ??

 • 18 martie 2021 la 21:36
  Permalink

  Toti care comentati aici sunt curios cu cine ati votat…sunt sigur ca multi ati votat siguranta si „lasa ca ceilalti nu sunt asa pregatiti”

 • 18 martie 2021 la 19:59
  Permalink

  Stimate domn/doamna anonimi..va propun sa va informati mai bine la faptul ca „sora” „asta” este angajata la spital de 15 ani, pe vremea aceea nu era nici primar nici manager sotia acestuia.

 • 18 martie 2021 la 18:58
  Permalink

  In mandatul acestui primar au fost făcute cele mai multe angajari cu pile si cu bani,cu mulți bani. Vezi angajarile din spital!( si din Primărie)

 • 18 martie 2021 la 18:46
  Permalink

  Sa va fie rusine!

 • 18 martie 2021 la 17:05
  Permalink

  De cand ati venit tot amenintati si denigrati angajatii din institutie cu orice ocazie? Cine mai face asa ceva? In loc sa faceti ce ati promis oamenilor in campaniile electorale.
  Eu va spun de pe acum ca daca voi fi trimisa in somaj din motiv ca se fac restructurari sau ca nu mai sant bani de salariu, va spun ca voi merge la cineva si voi face o adresa prin care o sa solicit sa se faca un control de audit intern care sa verifice Contractul de iluminat public si va spun ca nu o sa fiu singura care semneaza adresa asta.
  Vorbeste lumea ca unii ar fi facut averi frumoase si cred.

 • 18 martie 2021 la 16:33
  Permalink

  Asta a fost și este problema primarului din totdeauna.
  În rest, ….kanci !

 • 18 martie 2021 la 16:07
  Permalink

  Dle primar, subiectul era altul. Iar dvs. ați sunat în timpul serviciului la emisiuni radio ca să vă denigrați subalternii, făcând declarații care nu vă onorează.
  Oare ce vor spune colegii din partidul dvs. care sunt la conducere și sunt sunt parlamentari pnl făcându-i ,,fără liceu”?

 • 18 martie 2021 la 15:20
  Permalink

  Am ascultat și am ajuns la o singură concluzie:

  Dacă ascultați, așa vă puteți da seama ce ,,variantă” am avut până acum.
  Cât despre angajări, hmm…….,despre câte au fost și cine a intrat în toți acești 9 ani, se va mai vorbi cu siguranță!
  Frustrări multe…… și diversiuni…
  Apropo’s; Am auzit de unu’ că are un ,,frate” angajat acolo, iar nevasta-sa, o are ca angajata pe o ,,sora” de-a lui. Cine credeți că o fi și cum se numește asta? :)))))

 • 18 martie 2021 la 13:36
  Permalink

  Noi muncim ca prostii pentru salariul minim pe economie ca sa tinem in spate toti trantorii cu neamurile lor. RUSINE !!!

 • 18 martie 2021 la 11:57
  Permalink

  Dati nume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.