RecentStiri locale

Primarul Sorin Megheșan solicită demisia directorului Aquaserv Târnăveni

Cererea survine în urma unei acțiuni de betonare a hidrantului din fața Pompierilor din Târnăveni, operațiune efectuată de compania Aquaserv. În aceste condiții, mașinile de intervenție ale pompierilor din Târnăveni trebuie să se alimenteze cu apă de la alte surse din localitate, fiind în imposibilitatea de a accesa hidrantul din fața secției.

În ședința operativă de astăzi, am fost informat de conducerea secției de pompieri din Târnăveni că hidrantul din fața sediului pompierilor a fost…betonat. Lucrarea a fost făcută de sucursala Târnăveni a Companiei AQUASERV, care și-a motivat gestul prin faptul că respectivul hidrant cauza numeroase probleme tehnice, din cauza unor defecțiuni repetate.

afirmă primarul din Târnăveni, Sorin Megheșan.

Solicit demiterea imediată a șefului sucursalei Târnăveni a Companiei Aquaserv, care și-a mai dat odată dovada deplină a incompetenței.Fiind o gravă problemă de interes public, am sesizat autoritățile competente și sper în remedierea urgentă a problemei., a mai afirmat primarul din Târnăveni.

2 comentarii la „Primarul Sorin Megheșan solicită demisia directorului Aquaserv Târnăveni

  • Dar numai in ședința putea fi informat primarul ? Telefoane, Poliție Locală nu sunt ? Betonarea nu sa făcut azi, de ce nu au fost opriți când betonau ? Sau e continuarea războiului personal după ce primarul a fost făcut ” arbitru incompetent” de directorul Aquaserv?( Publicat de Tarnaveni.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *