Primul maraton la Târnăveni

Maratonul Târnavei este un eveniment organizat de Asociaţia Târnăveni Cycling în parteneriat cu Primăria Municipiului Târnăveni, Consiliul Local Târnăveni şi Asociaţia Catharsis, fiind deschis tuturor, amatori, începători, sau avansaţi precum şi celor profesionişti. Competiţia se va desfăşura în Municipiul Târnăveni şi în împrejurimi, pe un traseu offroad cu porţiuni de drum pietruit şi forestier.
Evenimentul va avea două concursuri principale şi două competiţii pentru copii.
Sâmbătă 29 august se va organiza Târnăveni Trail Running, competiţie de Alergare Cross, pe o distanţă de 15 km, diferenţa de nivel de 323m, pe un traseu cu circuit închis.
Kids Trail, concursuri pentru copii cu vârste între 4-13 ani, pe distanţe între 50 m şi 200 m, în zona de Start/Sosire
Duminică 30 august va avea loc Târnăveni Bike Maraton, competiţie de tip Montain Bike Maraton pe o distanţă de 40 km, diferenţă de nivel 952 m, pe un traseu valonat, presărat cu frumoase căţărări şi coborâri spectaculoase.
Kids Bike, concursuri de bicicletă pentru copii cu vârste între 4-13 ani, pe distanţe între 50 m şi 500 m, în zona de Start/Sosire Nu se va percepe taxă de participare pentru competiţiile Kids, pentru concurenţii cu vârsta de până la 18 ani şi pentru pensionari.

Detalii AICI