Primul pas pentru modernizarea străzilor rămase neasfaltate la Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni a făcut primul pas pentru modernizarea a zeci de străzi din Târnăveni, practic toate care au mai rămas neasfaltate. În acest sens a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Modernizare străzi în municipiul Târnăveni” .

Consiliul local Târnăveni a aprobat în ședința din luna decembrie un proiect referitor la documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pe 28 de kilometri de străzi de categoria a IV-a. Planurile cuprind pe lângă Târnăveni atât Cuștelnic cât și Bobohalma. Unul dintre obiectivele generale este refacerea, repararea sau modernizarea unor elemente existente pe traseul drumurilor publice printre care și partea carosabilă, construcții anexe pentru colectarea și scurgerea apelor pluviale, elemente de semnalizare rutieră aflate în stare avansată de degradare.

Străzile propuse pentru modernizare sunt:

Bobohalma

Toate detaliile despre proiect se pot vedea AICI.

3 comentarii la „Primul pas pentru modernizarea străzilor rămase neasfaltate la Târnăveni

 • 6 ianuarie 2022 la 1:53
  Permalink

  Va multumim domnu primar ca si str pe care locuesc o aveti in plan mai egzat plopilor cea mai apropiată de primărie

 • 6 ianuarie 2022 la 0:53
  Permalink

  Domnule profesor, de la acea strada vin putine voturi, pe cand de la Bobohalma voteaza aproape tot satul. La multi ani.

 • 5 ianuarie 2022 la 19:17
  Permalink

  Domnule primar,asfaltați toată Bobohalma,dar ați uitat de strada Maior Gh.Manoiu,din Tarnaveni, care este cu calupuri de piatră, denivelate.Sper că o să atașați la lista existentă și strada noastră.Vă mulțumesc.La Mulți Ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.