Prins in Bahnea cu lemne ilegal+

În perioada 1-2 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au efectuat o acțiune pe linia prevenirii transportului și comercializării de materiale lemnoase fără proveniență legală.

Astfel, în data de 1 octombrie a.c. poliţiştii au depistat în trafic, pe raza comunei Ernei, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 59 de ani, din localitate, care transporta material lemnos, fără a deține documente legale de transport și proveniență.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, iar materialul lemnos identificat, respectiv cantitatea de 6 ms lemn de foc, din specia carpen, în valoare de 500 lei, a fost confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Tîrgu Mureş.

În data de 2 octombrie a.c. poliţiştii au depistat în trafic, pe raza comunei Bahnea, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Corunca, care transporta material lemnos.

Fiind verificat avizul de însoțire prezentat pentru control, s-a constatat că bărbatul a efectuat un transport repetat de materiale lemnoase în baza aceluiaşi aviz de însoţire.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, iar materialul lemnos identificat, respectiv cantitatea de 7,5 ms lemn de foc, din speciile gorun şi carpen, în valoare de 1.100 lei, a fost confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Tîrnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.