PROBLEMELE DE ORDINE PUBLICĂ DEZBĂTUTE LA TÂRNĂVENI

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Mureș a avut o întâlnire miercuri dimineața la Primăria municipiului Târnăveni. Alături de autoritățile județene la ședință au participat primarii din zona Târnăveniului și conducătorii posturilor de poliție din respectivele localități, alături de reprezentanți ai cultelor.

Principala problemă semnalată atât de polițiști cât și de primari a fost aceea a personalului insuficient din cadrul organelor de ordine. Primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan a subliniat importanța ocupării posturilor vacante la Poliția din Târnăveni în condițiile în care infracționalitatea are tendințe de creștere în localitate. Comandantul Poliției din Târnăveni, comisarul Marcel Grama s-a plâns de cadrul legislativ care le conferă prea multe drepturi și libertăți infractorilor, aceștia fiind mult prea ușor puși în libertate.

Întâlnirea a avut scopul unei comunicări mai bune între autoritățile locale și Poliție pentru asigurarea unui climat de liniște în zonele arondate.