Program de educație dedicat copiilor de gimnaziu de pe valea Târnavei Mici

Odată cu începerea școlii, Grupul Milvus Tîrgu Mureș a început programul de educație dedicat copiilor de gimnaziu de pe Valea Nirajului și a Târnavei Mici. Scopul acestui program este sensibilizarea generaţiilor tinere faţă de problemele de natură şi de mediu. Formarea modului de gândire eco-conştient a cetăţenilor, acţionând la nivelul elevilor şi a pedagogilor, prin cunoaşterea şi îndrăgirea naturii înconjurătoare Organizarea de activităţi ornitologice şi de protecţia naturii (activităţi, excursii, tabere). Colaborare cu grădiniţe, şcoli, universităţi, cu scopul de a derula activităţile noastre pe o scală cât mai largă. Organizare de sesiuni de informare şi de perfecţionare a pedagogilor. Elaborarea de materiale educative şi de informare.

„Ne jucăm și învățăm, atât în clasă, cât și în natură. Vrem să transmitem generației următoare cunoștințe, care permit conștientizarea valorilor naturale între care trăiesc, cresc și își formează viitorul. Un viitor, sperăm noi, în armonie cu natura”, spun cei de la Grupul Milvus pe pagina de socializare.
În acest programul de educație este în desfășurare, copiii de gimnaziu de pe Valea Nirajului și a Târnavei Mici.

Grupul Milvus” este o organizație neguvernamentală, non-profit, dedicată protecției păsărilor și a naturii, activând în domeniul conservării, educației, cercetării și consultanței cu scopul de a schimba România într-un loc mai bun pentru păsări, natură și oameni.

Sursa: grupul Milvus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.