Proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2022

Consiliul local Târnăveni va discuta în ședința de săptămâna viitoare, un proiect de indexare a taxelor și impozitelor locale cu rata inflației de 2,6%, cuantumul fiind stabilit de Ministerul de Finanțe. Bonificația de 10% pentru plata cu anticipație până la data de 31.03.2022 se va aplica și persoanelor juridice. Dacă va fi aprobat proiectul, hotărârea va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Proiectul complet poate fi văzut AICI.

2 comentarii la „Proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2022

  • 22 aprilie 2021 la 23:57
    Permalink

    Omul muncii, te rog uita-te atent la poza si la cei care ridica mana. Mai mult de jumatate dintre ei nu au pregatire pentru a ocupa acele functii. Poate peste 3 ani stiti ce aa votati. Pana atunci trageti la munca sa supravietuiti. Nb

  • 22 aprilie 2021 la 8:23
    Permalink

    Chiar nu mai aveti rusine?V-am votat ca sa va umpleti voi de bani si noi sa murim de foame?Nu e suficient ca nu miscati nici macar un deget ca sa creati locuri de munca in oras, acum veniti cu scumpiri cu 8 luni inainte (ne anuntati ca sa ne obisnuim cu ideea). Un oras de hoti si cersetori am ajuns. Sunt multe sate din Romania care stau cu mult mai bine din toate punctele de vedere decat asa zisul municipiu si asta datorita celor care sunt la conducerea primariilor lor. Inca o data RUSINE SA VA FIE!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.