RecentStirea zileiStiri locale

 Proiectele ședinței Consiliului Local din luna august

Consiliul local Târnăveni se întrunește joi în cadrul ședinței ordinare a lunii august. Iată care sunt proiectele ce vor fi dezbătute de aleșii locali:

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea execuţiei bugetului general consolidat al municipiului Târnăveni  la data de 30.06.2023.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea sumelor alocate cultelor religioase din municipiul Târnăveni pe anul 2023.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea deplasării delegaţiei municipiului Târnăveni la Hajduszoboszlo – Ungaria în perioada 14 -17 septembrie 2023.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea “Regulamentului de autorizare, organizare, atribuirea în gestiune delegată şi controlul executării serviciului de transport în regim de taxi pe raza municipiului Târnăveni”.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Structurii Comunitare Consultative privind la activitatea de prevenire a separării copilului de familie, constituită la nivelul municipiului Târnăveni.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a ”Bazei sportive Cuștelnic”, situată în Municipiul Târnăveni, Cuștelnic nr. 71B.
  7. Proiect de hotare privind aprobarea ”Listei de repartizare a locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, construite din fonduri ANL, sesiunea 2” în Municipiul Târnăveni, pentru anul 2023.

Click pe fiecare proiect în parte pentru detalii