PROPRIETARUL BICAPA DEZMINTE ACUZAȚIILE

În urma articolului care prezenta o sesizare către mai multe instituții precum Garda de Mediu Mureş şi Sibiu, Prefecturile din cele două judeţe şi primăriile din Târnăveni şi Copşa Mică referitor la demolările de pe platforma fostului Combinat Chimic din Târnăveni, societatea Wastes Ecotech SRL a transmis următorul comunicat:

“Fosta SC Bicapa SA Târnăveni a fost cumpărată prin licitație publică, materializată prin încheierea contractului de vânzare cumpărare nr.598/20.04.2012 de către SC Wastes Ecotech SRL. SC Wastes Ecotech SRL nu deține în proprietate activele șecției faianță gresie aflate pe platforma industrială a fostului Combinat Chimic la care se face referire în articolul dvs.

În prezent SC Wastes Ecotech SRL a angajat printr-o firmă specializată lucrări de demolare a clădirilor ce fac parte din activele fostului combinat Bicapa. Lucrările se desfășoara în baza și conform autorizației de desființare/dezafectare nr.93/31.07.2013 privind Desființare/Dezafectare clădiri la SC Wastes Ecotech SRL, eliberată de Primăria Târnăveni”