PSD și-a anunțat candidatul pentru Primăria Târnăveni

Marți 28 iulie a avut loc o sedinta de birou PSD , urmată de o conferința municipală iar cu acest prilej au avut loc dezbateri privind campania pentru alegerile locale.

S-a decis ca pentru functia de primar al municipiului Târnăveni să fie susținut pe medicul primar Popescu Stelian Ovidiu , doctor in medicină .

Pentru Consiliul local, s-a stabilit lista de propuneri, ordinea urmand a fi stabilita de catre Biroul PSD, conform hotararii Conferintei municipale. Printre candidati, au fost anunțați : Dr. Popescu Ovidiu , ing Cirlea Emanoil, viceprimar Sim Florin, prof Grec Lucretia, ing Marcu Florin, ec . Mandroiu Armina , prof. Năstase Nicolae, ing Tet Ioan, ing. Candea Ciprian si prof Ciacoi Mariana.

Conform anunțului filialei locale PSD, domnul Mihăilescu Alin a fost descoperit ca făcand parte atat din alt partid, ca presedinte, cat și ca membru și consilier PSD, fapt pentru care a fost exclus din PSD. Alaturi de domnul Piaskovski Stanislav, nu și-au platit cotizatia de membri PSD, astfel ca si domnul Piaskovski a fost exclus.

6 comentarii la „PSD și-a anunțat candidatul pentru Primăria Târnăveni

 • 31 iulie 2020 la 15:33
  Permalink

  Piaskovski a luat 25% in 2016, când PSD lua 46% pe țară. Mihăilescu nu a fost niciodată președinte PSD. Campania la parlamentare in 2016 a fost făcută de Sim Florin, Cirlea Emanoil și alți 2-3 colegi + cca 20 de prieteni din afara partidului. Pentru neimplicarea in campanie, biroul PSD a fost dizolvat.
  Dl.Cirlea Emanoil, a luat conducerea unui partid dizolvat și la prezidențiale a obținut 20% , când PSD pe tara, avea 20%.

 • 30 iulie 2020 la 20:16
  Permalink

  O lovitura data PSD-istilor de rând . Cum sa-ți excluzi ultimii doi președinți și sa aduci pe cineva care nu e din Tarnaveni sa candideze ? Priviți statistica și va minunați : Piatkovski președinte – PSD 29% la locale in 2016. Mihăilescu președinte interimar -40 % la parlamentare in 2016. Cirlea – președinte actual 18% la prezidențiale. Despre ce vorbim ? Nu suna a trădare in favoarea PNL ?

 • 29 iulie 2020 la 20:33
  Permalink

  inca ceva..

  sa nu ii plangeti de mila lui pya. ala a fost om destept.uitati va pe cifrele firmelor lui ca odata erau si publice. si m.b a fost destept in felul lui, dar omul a preferat sa se retraga.

 • 29 iulie 2020 la 17:57
  Permalink

  Ce gluma buna !
  De la o posta miroase a prosteala pe fata , ati dat afara adevaratii PSD-isti din partid si au ramasi sa candideze tot PNL-isti in haine de PSD.
  Frumos lucrat ,doar ca nu toti punem botul la vrajeala asta ieftina !

 • 29 iulie 2020 la 17:49
  Permalink

  Daca ” elefanții ” gen Nastase , mai teprezinta ceva sau pe cineva , e grav !

 • 29 iulie 2020 la 15:46
  Permalink

  Aste e adevarata fata a unor “lideri”
  Trebuia de mult exclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.