PUNŢILE PRIETENIEI

În cadrul programului „ Să ştii mai multe, să fii mai bun”, desfăşurat în toate instituţiile de învăţământ preuniversitar, elevii claselor a II-a A şi a IV-a A de la Şcolile Gimnaziale Deaj şi Găneşti au organizat timp de 2 zile un parteneriat pe tema: Punţile prieteniei.
În prima zi a parteneriatului, elevii Şcolii Gimnaziale „Fagarasi Samuel” din Găneşti s-au deplasat împreună cu învăţătoarea la Şcoala Gimnazială Deaj, unde au pictat și colorat icoane. A doua zi de parteneriat, a constat în deplasarea elevilor din clasa a II-a A de la Şcoala Gimnazială Deaj, la Şcoala Gimnazială Găneşti, unde activitatea de bază a fost intitulată: Flori de primăvară. Aici elevii au confecţionat din hârtie creponată viorele şi narcise.
Activităţile au fost conduse de învăţătoarele Cristina Mureşan de la Şcoala Gimnazială Deaj şi Olga Fodor de la Şcoala Gimnazială „Fagarasi Samuel” din Găneşti, iar parteneriatul a fost realizat cu sprijinul directorilor de la ambele şcoli: dir. prof. Balazs-Kovacs Elisabeta şi dir. adj. Marioara Avram de la Şcoala Gimnazială Deaj, şi dir. Prof. Ladislau Pataki şi dir. adj. Elena Mâţ, de la Şcoala Gimnazială Găneşti.

MAI MULTE IMAGINI