RAPORT: DOUĂ PERSOANE AU DECEDAT ÎN ACCIDENTE RUTIERE, LA TÂRNĂVENI ÎN 2015

Cinci accidente rutiere uşoare şi alte cinci grave au avut loc la Târnăveni, de la începutul anului, în urma cărora mai multe persoane au fost rănite şi două au decedat, potrivit unui raport al Poliţiei pe primul trimestru al anului 2015.

Potrivit raportului, în perioada analizată, pe raza de competenţă a Politiei municipiului Târnăveni s-au produs un număr de cinci accidente rutiere uşoare, soldate cu rănirea uşoară a şapte persoane, raportat la aceeaşi perioadă din 2014 când s-au produs şapte accidente uşoare soldate cu rănirea uşoară a opt persoane.

În aceeaşi perioadă, în municipiul Târnăveni s-au produs cinci accidente grave. În urma accidentelor, două persoane au decedat şi patru au fost rănite grav.

Potrivit analizelor efectuate de poliţiştii rutieri, în perioada supusă analizei, principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave sunt viteza neregulamentară, care reprezintă cauza pentru 40 % din totalul accidentelor rutiere grave, indisciplina pietonilor, care reprezintă cauza pentru 20% din totalul accidentelor rutiere grave şi abaterile biciclistilor, care reprezintă cauza pentru 20 % din totalul accidentelor rutiere grave ce au avut loc în municipiul Târnăveni de la începutul anului.