Răsfăț unic la Bucin

Turismul în România se schimbă în bine prin oamenii cu inițiativă, care nu se dau bătuți cu una cu două și care se încăpățânează să-și realizeze visul oricât de mult ar pătimi. Sunt tineri care cred, cu tărie, că locurile capătă sens și culoare doar prin puterea exemplului și prin multă muncă și creativitate.

Unde? Bucin, jud. Harghita, la 18 km de Praid, la 30 km de Sovata, 87 de km de Târgu Mureș.

Mergem, astăzi, în inima Transilvaniei, în pasul Bucin, unde vrem să vă arătăm o casă de oaspeți care a renăscut în ultimii ani: ,,Cabana Bucin’’. Găzduită într-o clădire veche de mai bine de 100 de ani, într-un cadru pitoresc din munții Gurghiului, la granița județelor Mureș și Harghita, locația a prins viață și culoare recent, după ce a fost preluată de doi tineri din Târgu Mureș. S-au decis să investească aici, să schimbe tot ca să pună locul pe harta turistică premium a țării.

Ceea ce ne-a atras nouă atenția a fost ,,sauna village’’, un concept unic în România, locul perfect unde să-ți reîncarci corpul și sufletul. Sunt 4 tipuri diferite de saună – finlandeză, salină, cu cromoterapie și aromoterapie – și 2 ciubăre cu apă sărată încălzită. Continuă articolul AICI

Sursa: http://www.calatorinbascheti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.