Rata de incidență la Târnăveni joi 26 noiembrie

Până astăzi, 26 noiembrie, în județul Mureș au fost confirmate 11.458 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 212 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

La Târnăveni rata de incidență este de 2,97/1000 joi 26 noiembrie.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 33 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 512 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru.

De asemenea, până la această dată, 1.205 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitalele din județul Mureș. În plus față de acestea, 924 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 467 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 66 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 391 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 946 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1.788 de persoane se află în carantină la domiciliu.

În această perioadă, continuă acțiunile de informare și verificare cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitară în județul Mureș. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, inspectoratelor teritoriale de muncă, direcțiilor sanitar-veterinare și de la Protecția Consumatorului sunt în teren zi de zi pentru a veghea la siguranța mureșenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.