Regulament nou la patinoar. S-a propus reglementarea sensului în care se patinează

Consiliul local al municipiului Târnăveni a adoptat săptămâna trecută un proiect referitor la regulamentul patinoarului din Târnăveni. Patinoarul se va deschide miercuri 6 decembrie dacă o vor permite condiţiile meteo. O modificare adusă la regulament se referă la tariful pentru adulţi, care creşte la 10 lei pentru o sesiune de 90 de minute. Restul tarifelor rămân neschimbate.

Un consilier a propus să fie reglementat şi sensul în care se patinează, direcţia urmând să fie în sensul acelor de ceasornic, dar propunerea nu a fost aprobată.

Regulamentul complet poate fi văzut AICI.

Un comentariu la „Regulament nou la patinoar. S-a propus reglementarea sensului în care se patinează

  • 29 noiembrie 2017 la 15:04
    Permalink

    cu ce pierd timpul ? sa se patineze in sensul acelor de ceasornic ? de ce nu spuneti numele acestui consilier ? oare acesti consilieri s-au intrebat vreodata cit cistiga o persoana care munceste la privat si face navete la tg mures ? 2 salarii pe an se munceste doar pt abonament t-veni -tg.mures,2 salarii pt factura gaz, curent,1 salariu impozit etc. – oare inainte sa votati ceva va ginditi cu sunt persoane care muncesc la privat,si nu au facilitatile celor de la stat ? inainte sa votati ceva sa va ginditi la cei din privat care duc greutatea tarii si a acestui oras ! cu siguranta acest aspect nu conteaza ,important este ca suntem municipiu si platim la fel ca cei din cluj ,bucuresti etc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.