RecentStirea zileiStiri locale

Reorganizare prin etapizare, a proiectelor la cele două școli reabilitate din fonduri europene la Târnăveni

 Consiliul local Târnăveni a fost convocat azi în cadrul unei ședințe de îndată pentru aprobarea a trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Deoarece au existat întârzieri, a fost necesară o etapizare propusă de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lucrărilor la cele două școli aflate în reabilitare cu finanțare europeană, Școala gimnazială Traian, respectiv Liceul Tehnologic (de Chimie). Tot azi s-a aprobat și achiziția directă de transport și valorificare de deșeuri de sticlă de la stația de transfer la un reciclator final. Iată proiectele aflate pe ordinea de zi. Click pe fiecare proiect în parte pentru detalii.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului etapizat cu titlul: ”REABILITARE, MODERNIZARE SI EXTINDERE SCOALA GIMNAZIALA TRAIAN TÂRNĂVENI”, Cod SMIS 122321în cadrul Programului Regional Centru 2021-2027 și a cheltuielilor legate de proiect, în scopul finalizării integrale.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului etapizat cu titlul”Reabilitare si modernizare Colegiu Tehnic Tarnaveni”, Cod SMIS 124192, în cadrul Programului Regional Centru 2021-2027, precum și a cheltuielilor legate de proiect, în scopul finalizării integrale.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziției directe de servicii de transport și valorificare deșeuri de sticlă în cantitate de 160 tone de la stația de transfer Târnăveni la un reciclator final.

Foto: arhiva