Reparaţia drumului Târnăveni-Ungheni mai are de aşteptat

Reparaţia drumului de la Târnăveni spre Târgu Mureş mai are de aşteptat deoarece lucrarea finanţată din fonduri europene se află în litigiu, în urma unei contestaţii a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.

În perioada ianuarie 2017-aprilie 2018 la nivelul Consiliului Județean Mureș a fost semnat contractul de finanțare din fonduri europene, referitor la “Modernizarea drumurilor judeţene DJ151B şi DJ142, Ungheni (DN15) – Mica – Târnăveni (DN14A) – judeţul Mureş”, care se ridică la valoarea de în valoare de 140.794.801,06 lei. Proiectul cuprinde peste 24 de kilometri de drum modernizat, 2,43 km de piste de biciclete, 29 de staţii de călători şi trotuare în suprafaţă de 4000 mp.

În momentul de faţă o bună alternativă de a ajunge la Târgu Mureş pentru cei din Târnăveni o reprezintă autostrada accesibilă de la Iernut, dezavantajul la întoarcere fiind aşteptarea uneori din cauza barierei la calea ferată.

One thought on “Reparaţia drumului Târnăveni-Ungheni mai are de aşteptat

  • 25 ianuarie 2019 la 20:40
    Permalink

    Si noi ne putem lauda cu drumul nostru 3D lung de aproximativ 40km !
    chinezii ar trebui sa vina la noi la reciclare sa aprofundeze noțiunea de axa verticala și valoarea negativa a acesteia ! Tot noi suntem cei mai tari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.