Reparații pe drumul național DN 14 A

dn 14 A
Drumul național DN 14 A via Blăjel – Botorca și DN 14 A – Botorca – Iernut suferă lucrări de modernizare si întreținere.
Programul de întreținere și reparații curente pe timp de vară aferent rețelei de drumuri naționale și autostrăzi va dura până în luna septembrie a anului curent.

Lucrările sunt executate sub trafic, pe suprafețe relativ restrânse, pe perioade scurte de timp, de la câteva zile la maxim două săptămâni, cu restricții de circulație în baza unor acorduri cu Poliția Rutieră Română, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Compania va asigura semnalizarea lucrărilor prin instalarea de semafoare sau cu ajutorul muncitorilor de la drumuri prin dirijarea traficului alternativ pe o cale.

Lucrările se vor desfășura de regulă, de luni până joi în intervalul orar 09:00 – 17:00 și vineri între 09:00 – 12:00. Sâmbătă și duminică, de la caz la caz, se efectuează lucrări, în funcție de intensitatea traficului rutier de pe tronsonul de drum vizat.