Revin furturile din autoturisme

Deşi acest fenomen nu a fost eradicat niciodată, în ultima perioadă au devenit mai dese furturile din autoturisme la Târnăveni, vizate fiind acele autovehicule care ispiteau hoţii fie cu un simplu pachet de ţigări uitat pe banchetă, ori cu lucruri mai valoroase precum o geantă sau un portmoneu.

Deocamdată Poliţia nu a comunicat informaţii referitoare la prinderea unor astfel de infractori la Târnăveni, dar de multe ori proprietarii nici au au mai depus plângeri ţinând cont de faptul că unii nu au fost păgubiţi, deoarece hoţii nu găsiseră nimic valoros în interior.

În vederea evitării victimizării în domeniul furturilor din autoturisme, poliţiştii mureşeni vă recomandă să ţineţi cont de următoarele sfaturi:

    – Nu lăsaţi niciodată cheile în contact şi asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!

    – Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare (genţi, poşete, borsete, îmbrăcăminte, casetofoane auto, camere video, telefoane mobile etc.). Acestea vor tenta hoţii să vă spargă vehiculul!

    – Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permise de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!

    – Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile folosite!
    – Montaţi un sistem de alarmă antifurt, de cele mai multe ori costă mai puţin decât paguba suferită în urma unui furt!

NU UITAŢI!!!

Spărgătorii vor profita de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră, dar, mai mult interes în protecţia bunurilor ce le deţineţi, vă scuteşte de neplăceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.