S-a realizat strategia de dezvoltare integrată a municipiului Tarnaveni 2021 – 2027

Consiliul local Târnăveni va aproba în ședința de joi 22 iulie proiectul de hotărâre privind aprobarea “Strategiei de dezvoltare integrată a municipiului Tarnaveni 2021 – 2027”. Conform acestei strategii, pana în anul 2027 municipiul Târnăveni va fi un model al dezvoltării durabile, o comunitate prosperă într-un mediu curat, cu dezvoltare economică interconectată și inovativă oferind oportunități de ocupare și servicii publice de calitate. Misiunea anunțată a acestei strategii esta ca municipiul Târnăveni să ofere locuitorilor săi o creştere a calităţii vieţii.

Obiectivul general de dezvoltare locală al municipiului Târnăveni pentru perioada 2021 – 2027 este îmbunătățirea calității vieții cetățenilor printr-o dezoltare economică durabilă, cu impact redus asupra mediului și administrație performantă.

Din păcate documentul cuprinde mai multe greșeli și informații statistice de acum câțiva ani. De exemplu se spune că s-a efectuat un sondaj în rândul locuitorilor în luna octombrie 2021 (?!) iar populația Târnăveniului se informează de la televiziunea și ziarul local (acestea nu există) dar și de pe internet, radioul local nefiind amintit în acest context.

Strategia poate fi citită mai jos sau AICI.

02-a

3 comentarii la „S-a realizat strategia de dezvoltare integrată a municipiului Tarnaveni 2021 – 2027

  • 20 iulie 2021 la 16:06
    Legătură permanentă

    100 de mii de euro cheltuiți pe un copy-paste, cu mici adaugiri. Din strategia veche ce s-a realizat? Aproape nimic, dar bani se dau.

  • 18 iulie 2021 la 15:04
    Legătură permanentă

    Am citit cu mare atenție materialul, apreciez munca depusa pentru elaborarea acestuia însă, se ridică un mare semn de îngrijorare pe termen mediu și lung populația total activă . La 2018 ( aprox 5000 de salariati…)la aceea vreme procentul era mult sub procentul total calculat la nivel de județ 2.2…, și sub media celorlalte orașe comparabile cu Tarnaveniul precum Sighisoara , Reghin. In prezent cred că cifrele sunt în cadere liberă și atunci apare firesc întrebarea , ce facem?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.