S-au aprobat obiectivele strategice ale spitalului pe o perioadă de 4 ani

Bugetul celor două spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Mureș a fost rectificat în ședința de astăzi în vederea includerii unor sume provenite din contractele unităților medicale cu Direcția de Sănătate Publică. Astfel, bugetul Spitalului Clinic Județean Mureș a fost majorat cu suma 590.000 de lei iar bugetul Spitalului Gheorghe Marinescu din Târnăveni cu suma de 11.000 de lei.

De asemenea, consilierii județeni au aprobat planurile strategice de dezvoltare ale celor două spitale. Documentele, ce pot fi consultate pe pagina www.cjmures.ro la secțiunea ”proiecte de hotărâre”, cuprind obiectivele strategice ale unităților sanitare, pentru o perioada de 4 ani și au la bază o analiză privind nevoile de îngrijire a populaţiei căreia i se adresează şi a pieţei de servicii de sănătate din teritoriul deservit având ca scop îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi a siguranţei pacienţilor. Documentele strategice adoptate astăzi au o importanță deosebită pentru continuarea dezvoltării serviciilor medicale din județul Mureș. Încă de la începutul mandatului am declarat că pentru mine sănătatea este un domeniu prioritar. În fiecare an am încercat să creștem sumele alocate unităților medicale și am demarat un amplu program de reabilitare și reparații la clădirile Spitalului Clinic Județean, a declarat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

One thought on “S-au aprobat obiectivele strategice ale spitalului pe o perioadă de 4 ani

  • 25 iunie 2021 la 18:47
    Permalink

    Adica, liber la comisioane grase! Si cand ii auzi ca au ,,grija de banul public” iti vine greata instant.
    Daca ii pui sa jure cu mana pe Biblie si pe sanatatea membrilor din familie ca nu au solicitat/primit un ban in mod ilegal, s-ar codi, dar oricum nu vor scapa astia care fac asa ceva (aviz ,,amatorilor”). 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.