Sala de sport se degradează

Deşi nu este foarte veche, sala de sport din Târnăveni amplasată în incinta Liceului Tehnologic din Târnăveni este tot mai dificil de utilizat. Cu cârpe pe jos pentru a absorbi apa care cade prin acoperiş atunci când ninge sau plouă şi cu un sistem de încălzire defect, unica sală de sport destinată închirierii localnicilor oferă condiţii tot mai proaste, celor care vor să o închirieze. De asemenea există probleme şi cu sistemul de canalizare de la băi, care nu funcţionează optim, deoarece a fost construit greşit.

Deocamdată există intenţii pentru construirea unei noi săli de sport în incinta Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, dar este vorba doar de un proiect.

Sala de sport este folosită gratuit de elevi dimineaţa, de cluburile sportive la orele amiezii apoi închiriată pe bază de abonament celor care şi-au manifestat intenţia.

4 comentarii la „Sala de sport se degradează

 • 30 decembrie 2018 la 22:33
  Permalink

  lasa ca o sa avem si casa de cultura noua..cea veche nu asigura beneficii materiale anumitor bugetari..asa ca facem una noua..cultura ioc..doar casa sa fie..ca si imobilul pt asistenta sociala..e mai degraba locc de beneficii inafara familiei pt anumite persoane..

 • 23 decembrie 2018 la 21:08
  Permalink

  E tot mai degradata pentru ca e in tutela Primariei.
  In perioada cat a fost administrata de liceu,a fost cea mai bine intretinuta sala de sport din zona.

 • 21 decembrie 2018 la 20:32
  Permalink

  Am vazut caa ploua si in Primarie, unde sta toataa conducerea , dar in sala unde numai o folosesc.

 • 21 decembrie 2018 la 13:04
  Permalink

  Pacat de aceasta sala… Dar lasati ca se va face la vara inca un festival (balci) si nu mai avem nevoie de sala de sport. MERGEM CU TOTII, CU MIC CU MARE LA FESTIVAL….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.