Sancţiuni pentru nereguli la sistemele de alarmă (G)

În intervalul 19 septembrie – 03 octombrie a.c., în urma acţiunilor desfăşurate în domeniul verificării sistemelor de securitate de poliţiştii de la ordine publică, au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.700 de lei.
În perioada 19 septembrie – 03 octombrie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de ordine publică au organizat acţiuni, la nivelul judeţului Mureş, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.
Astfel, au fost controlate 102 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.
În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.700 de lei.
Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.