„Săptămâna legumelor şi fructelor donate“ la Şcoala Gimnazială „Traian“

În cadrul activităţilor de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, la Şcoala Gimnazială „Traian“, din Târnăveni, județul Mureş, s-a desfășurat  în săptămâna 25-29 noiembrie 2019, campania de sprijinire a copiilor / tinerilor din învăţământul de masă, denumită ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate“. În acest proiect caritabil, prof. Bichiş Ioana – director, dir. adj. prof. Gagyi Zoltán și profesor învățământ primar Deteşan Mirela – coordonator local SNAC, învăţătorii şi diriginţii voluntari din şcoală, dar şi cadrele didactice de la Structura din Bobohalma s-au mobilizat foarte repede şi eficient: au popularizat activitatea în rândul elevilor şi au pus afişe în şcoală. S-au adunat la nivelul unităţii şcolare cantităţi însemnate de legume (180 kg) și fructe (72 kg + 10 borcane cu gem), care au fost donate copiilor aflați în plasament la Casa de tip familial, din Târnăveni, str. Lebedei, nr. 6, jud. Mureş.

           Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți că au putut oferi și ei din puținul lor câte ceva acestor copii care aveau atât de multă nevoie de ajutor.

          Prin acest demers, voluntarii şcolii intenţionează să dezvolte şi să întărească abilităţile tinerilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea şi angajamentul.

Mulțumim profesorilor, învățătorilor, educatoarei, părinților generoşi şi elevilor care s-au implicat în acest proiect caritabil şi au contribuit cu toții pentru a aduce un strop de fericire şi bucurie celor aflați în nevoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.