„Săptămâna legumelor şi fructelor donate“

În cadrul activităţilor de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, la Şcoala Gimnazială „Traian“, din Târnăveni, județul Mureş, s-a desfășurat în săptămâna 19-23 noiembrie 2018, campania de sprijinire a copiilor/tinerilor din învăţământul de masă, denumită ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate“. În acest proiect caritabil, prof. Bichiş Ioana – director, dir. adj. prof. Gagyi Zoltán și profesor învățământ primar Deteşan Mirela – coordonator local SNAC, alături de învăţătorii din şcoală s-au mobilizat foarte repede şi eficient: au popularizat activitatea în rândul elevilor şi au pus afişe în şcoală. S-au adunat la nivelul unităţii şcolare cantităţi însemnate de legume și mai ales fructe, care au fost donate copiilor aflați în plasament la Casa de tip familial, din Târnăveni, str. Lebedei, nr. 6, jud. Mureş.
Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți că au putut oferi și ei din puținul lor câte ceva acestor copii care aveau atât de multă nevoie de ajutor.
Prin acest demers, voluntarii şcolii intenţionează să dezvolte şi să întărească abilităţile tinerilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea şi angajamentul.
Mulțumim profesorilor, învățătorilor, părinților şi elevilor care s-au implicat în acest proiect caritabil şi-au contribuit cu o toții pentru a aduce un strop de fericire şi bucurie celor aflați în nevoi!

COORDONATOR S.N.A.C.
PROF. ÎNV. PRIMAR DETEŞAN MIRELA CAMELIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.