Săptămâna Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu’’ 13 – 17 noiembrie 2017

De luni până vineri, Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Târnăveni a fost în sărbătoare. Evenimentul a presupus implicarea celor 589 de elevi ai școlii, cadre didactice de la aceasta instituție, părinți și reprezentanți ai unor ONG-uri locale. Organizatorii și-au propus promovarea unității de învățământ ca loc în care învățăm să învățăm, să trăim și să iubim, nu un simplu loc în care ne petrecem câteva ore pe zi.
Anul acesta săptămâna școlii a avut semnificații deosebite, deoarece a coincis cu Săptămâna Educației Globale a cărei temă pentru 2017 este ”Lumea mea depinde de noi”.
În cadrul SNAC – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, s-a derulat activitatea de colectare a legumelor şi fructelor. Scopul acestei activităţi de voluntariat a fost sensibilizarea elevilor cu privire la situaţia dificilă în care se găsesc persoanele afectate de lipsa de alimente.
Apogeul manifestărilor a fost atins vineri, 17 noiembrie, ora 11, la Casa de Cultură ”Mihai Eminescu”. Elevii şcolii, coordonaţi de dascălii lor, au îmbinat puterea creativităţii cu talentul şi cu bucuria implicării într-un proiect comun: ediţia a XII-a a spectacolului denumit „Ziua Iancului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.