Șapte elevi de la Liceul Teoretic Andrei Bârseanu participă la concursul „Protectorii Patrimoniului”

Un grup de şapte elevi din clasele X-XI E/F, de la Liceul Teoretic „Andrei Bârseanu” Târnãveni participă la Concursul National Transdisciplinar „Protectorii Patrimoniului”, care are ca scop promovarea patrimoniului construit.

Suntem Gardienii Palatului Prefecturii Comitatului Târnava Mică, elevii claselor a X-a, respectiv a XI-a E, F: Örs, Andi, Iza, Boti, Gyöngyi, Daria și Szabolcs. Cu proiectul nostru participăm la Concursul Național Transdisciplinar “Örökségünk Őrei – Protectorii patrimoniului”. Obiectivul echipei noastre este să facem cunoscută istoria monumentului, care datează de peste 130 de ani. În acest fel, lăsăm o mărturie a valorii și a importanței acesteia. În această clădire – monument istoric – funcționează Liceul Tehnologic din Târnăveni.

De asemenea șase elevi din clasa a XII-a E şi F de la Liceul Teoretic „Andrei Bârseanu” – Târnăveni, sub numele de Călători în timp au devenit gardienii Bisericii Unitariene Adămuş. Vă invită cu drag în aventura lor, să le fiţi alături în procesul de cunoaştere şi de promovare al acestui monument istoric.