Scade rata de incidență la Târnăveni

Până astăzi, 18 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 16.035 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 28 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 19 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 249 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru.

De asemenea, până la această dată, 14.679 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (Direcția de Sănătate Publică transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindicate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 1.376 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 592 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 38 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 541 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 89 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1732 de persoane se află în carantină la domiciliu.

One thought on “Scade rata de incidență la Târnăveni

  • 19 ianuarie 2021 la 7:59
    Permalink

    Toate calculele din Romania sunt gresite -deoarece numarul persoanelor constatate ca fiind bolnave de Covid 19 se raporteaza la procentul de 1000, total diferit fata de indrumarile OMS.
    Va rog sa faceti calcule raportandu-va la procentul de 100 (cum sunt toate indrumarile legale) si atunci veti vedea rezultatul corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.