SE APROPIE TÂRGUL DE CARIERE. VEZI PENTRU CE POSTURI SE VOR FACE ANGAJĂRI

Ediția a 8-a a Târgului de Cariere din Târgu-Mureș va avea loc în 29 aprilie, la Teatrul Național. Vor fi prezentate circa 400 locuri de muncă și stagii de practică sau internship şi vor participa aproximativ 20 de angajatori. Înregistrările pentru companii mai sunt deschise până în 24 aprilie.

Posturile cu normă întreagă sau parțială oferite de către companiile înscrise până acum la Târgul de Cariere vizează candidați cu sau fără experiență de muncă, în domenii precum serviciu clienți, unde sunt avantajați vorbitorii de limbi străine, precum engleză, franceză, italiană sau germană, IT și software, cu poziții de programatori, administratori de sistem sau manageri de proiect, auto și automotive, cu oferte pentru ingineri, dar și joburi din domeniile financiar-bancar, logistică și transport, resurse umane sau turism.

O noutate a acestei ediții este sesiunea în IT ”Dependency Injection”, organizată de către ISDC, companie europeană de software, specializată în tehnologii și soluții pentru clienți de tip enterprise, lideri pe piețele din Benelux și Germania în domeniul financiar-bancar, e-educație, sănătate și media. Locurile sunt limitate.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună, în fiecare an, sute de angajatori și zeci de mii de candidați.

Sursă: www.punctul.ro
Foto: www.metropotam.ro