Se asfaltează legătura cu autostrada Transilvania

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov va începe programul de punere în ordine a drumurilor naționale și a autostrăzilor pe care le are în administrare. Pe raza judeţului Mureş, pe DN14A, care face legătura între Mediaş şi Iernut se vor efectua reparații pe o suprafață totală de 8000 mp. De asemenea, se va așterne covor asfaltic pe DN14A pe o lungime de 1,2 km înainte de nodul rutier care face legătura cu autostrada A3.

Măsura survine după insistenţele primarului din Târnăveni Sorin Megheşan care i-a înmânat în luna martie, ministrului transporturilor Răzvan Cuc dosarul cu documentele în care se solicita, încă din 2012, modernizarea drumului național 14A, care face legătura Târnăveniului cu E60 și cu Autostrada Transilvania. 

În judeţul Sibiu, pe DN14A se vor efectua reparații pe o suprafață totală de 1700 mp.

Toate aceste lucrări se vor efectual de către firme specializate desemnate prin proceduri de achiziție publică. De asemenea, ținem să menționăm că Secția Producție din cadrul DRDP Brașov va efectua la rândul său reparații (plombări, reparații pe suprafețe întinse și reciclare in situ) cu ajutorul utilajelor proprii care, începând din acest an, includ și o stație de preparare a mixturilor asfaltice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.