Se aşteaptă propuneri şi colaborări pentru crearea unei zone de agrement în fosta carieră Cars

Proprietarul firmei care a achiziţionat fosta fabrică de cărămidă Cars, în vederea construirii unui magazin Kaufland la Târnăveni, a cedat cu titlu gratuit mai multe imobile şi terenuri. Proprietarul a renunţat la dreptul său de proprietate iar în ultima şedinţă a Consiliului Local, legislativul local a aprobat înscrierea în domeniul privat al municipiului Târnăveni a terenurilor şi clădirilor care nu se află în perimetrul viitorului supermarket. Printre acestea, din vechea fabrică de cărămidă se află fostele clădiri pentru centrala termica, construcţii industriale şi edilitare,  atelier de reparaţii utilaje, terenuri şi drumuri. Întreaga exploatare a carierei este acum în proprietatea Primăriei din Târnăveni. Detalii despre imobile

Primăria municipiului Târnăveni lansează cu această ocazie o invitaţie tuturor celor interesaţi de o posibilă colaborare în vederea amenajării unei viitoare zone de agrement, care s-ar putea extinde pe toată suprafaţa carierei şi la baza acesteia.

Un comentariu la „Se aşteaptă propuneri şi colaborări pentru crearea unei zone de agrement în fosta carieră Cars

  • 7 aprilie 2019 la 22:34
    Permalink

    1978- Au trecut 41 de ani de cand am prezentat in sala de sedinte a primariei Tarnaveni proiectul meu de diploma la absolvirea facultatii de horticultura din cadrul Universitatii Craiova, intitulat ” Parcul Tineretului din Tarnaveni” ce cuprindea amenajarea padurii Trei Brazi, cariera Hercules pentru momentul cand va fi abandonata si peste Tarnava Mica, strandul. Poate mai apuc sa vad ideile de atunci puse in practica, Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.