Se lucrează intens la noul magazin Kaufland

Șantierul este în toi la Târnăveni pentru constrcuția viitorului supermarket Kaufland. Deși conform autorizației lucrările sunt prevăzute a se desfășura până în luna aprilie a anului 2021, este foarte posibil ca acestea să se finalizeze mai repede.

Fosta fabrică de cărămidă din Târnăveni CARS a fost demolată pentru a face loc hypermarketului Kaufland. Investiţia presupune construirea unui hipermarket, cu regim de înălțime P+1E (parțial), cu suprafaţa construită de 4.564 de metri pătraţi, pe o suprafață de teren de 21.500 de metri pătraţi, iar construcția va fi o clădire tip hală cu structură prefabricată din stâlpi și grinzi din BA, așezați pe fundații izolate din BA.

Se prevede construirea a 202 locuri de parcare pentru clienți și angajați, precum şi amenajarea de spaţii verzi şi plantare de copaci.

În zona de parcare se va amenaja un container Imbiss-grill, pentru comercializarea de produse tip fast-food, un container pentru reciclare deșeuri și un țarc acoperit pentru cărucioare. Magazinul va beneficia de o zonă de andocare – descărcare și întoarcere pentru tiruri, coborâtă cu 1,2 metri față de cota trotuarului, pentru manipularea încărcăturii de pe rampă. Rezerva de apă pentru incendiu va fi poziționată în partea de est a hipermarketului, va fi îngropată complet, și va asigura alimentarea hidranților și a instalației de sprinklere din cadrul hipermarketului. Accesul rutier în incintă pentru clienți și pentru aprovizionare, se va face din strada Târnavei. În incintă sunt prevăzute spații verzi și plantarea de copaci, se arată în documentul făcut public pe site-ul APM Mureş.


Kaufland nu a anunțat oficial niciun termen pentru finalizarea magazinului de la Târnăveni.

2 comentarii la „Se lucrează intens la noul magazin Kaufland

 • 18 noiembrie 2020 la 22:21
  Permalink

  AU SAPAT O GROAPA DE 3 METRI, IAR ACUMA O ASTUPA LA LOC
  SE ZGUDUIE TOATE CASELE PE STRADA BRADULUI DE LA COMPACTORUL CARE MERGE DE LA 7:30 PANA SEARA, ZILNIC DE APROAPE 1 LUNA

 • 17 noiembrie 2020 la 18:16
  Permalink

  Daca are preturile ca cel din Medias poate sa mai faca unul ca eu nu calc pe acolo ))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.