Se reiau internările la spital iar consultațiile continuă cu programare

Începând de luni 18 mai la Spitalul municipal dr.Gheorghe Marinescu Târnăveni s-au reluat internările pentru pacienții cu boli acute și boli cronice.

În ambulatoriul de specialitate (Policlinica) din Târnăveni, unde activitatea nu a fost întreruptă, consultațiile se efectuează doar pe bază de programare.

Pentru programări în ambulatoriul de specialitate (Policlinică) se poate apela între orele 7-15 numărul de telefon 0265 44 61 61. La laboratorul de analize medicale recoltarea se efectuează, tot pe bază de programare, între orele 7 și 10.

Accesul pacienților în ambulatoriul de specialitate, cu excepția urgențelor, se va face conform programărilor, după un prealabil triaj. Consultațiile pediatrice se vor efectua într-un spațiu special destinat din cadrul incintei secției de pediatrie. (str.Șoimilor nr.23).

Pacienții care se adresează pentru servicii medicale în ambulatoriul de specialitate sunt obligați să poarte mască și să păstreze distanțarea socială de 2 metri. Pacienții care nu respectă regulile stabilite și ora programării nu vor beneficia de serviciile medicale. Aceștia sunt rugați să se prezinte doar cu 15 minute înainte de ora programată.

În  vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2  spitalul din Târnăveni funcționează în prezent doar la 50% din capacitate, evitându-se astfel aglomerarea pacienților în saloane.

În continuare este interzis accesul vizitatorilor/aparținătorilor în unitatea sanitară. Aparținătorii care aduc medicație cronică sau alte materiale pentru igiena personală a pacienților internați, le pot preda la poartă, de unde vor fi preluate de către personalul auxiliar din secțiile respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.