RecentStiri locale

Se sistează apa miercuri 11 martie

Compania AQUASERV sucursala Târnăveni, anuntă consumatorii că, din cauza unor lucrări programate pentru înlocuirea unor hidranţi de apă potabilă pe strada Păcii, se va sista furnizarea apei potabile miercuri, 11.03.2020, între orele 08:00–14:00 (estimare), în următoarele zone:

  • Târnăveni – str.  Păcii, de la nr. 22 până la intersecţia cu str. Plugarilor, str. Câmpului, str. Plugarilor de la intersecţia cu str. Păcii până la capătul de sus al străzii.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.  

Compania AQUASERV S.A.

Sucursala Târnăveni

One thought on “Se sistează apa miercuri 11 martie

  • La podul de la Custelnic ii spartă țeava de apa de cel putin 6 ani de când stau eu aici dar nimeni nu vede. Sunt cativa angajați la Aquaserv din Custelnic si nu au văzut… domnul C. trece zilnic pe acolo si nu vede… ce e de facut ca acea apa tot noi o plătim si mai e o gaura la 50 de metri de sediul Aquaserv-ului, din toamna si nici aia nu o vede nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *