Seară Târnăveni la Hajdúszoboszló

Primăria oraşului maghiar înfrăţit cu Târnăveniul, Hajdúszoboszló, va organiza în perioada 23-28 iulie un program cultural intitulat Dicső-Est/Seară Târnăveni pe noua scenă în aer liber din Hajdúszoboszló. Cu sprijinul acestui proiect se va realiza un program folcloric cu Ansamblul de Dans Popular Kökényes  care participă la tabăra de tineret şi cu interpreta locală de folclor Ildiko Bardosi, stabilită acum la Debrecen.

În cadrul acestui proiect se va realiza şi un schimb de experienţă între administraţiile celor două oraşe înfrăţite, care vor avea ca temă investiţiile complexului de băi Hungarospa.

În mijlocul melanjului colorat, maeştrii artei folclorice îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi cu o gamă largă de spectacole pe strada meşteşugarilor. Seara, formaţii, interpreţi şi dansatori folclorici de renume naţional şi internaţional vă vor oferi seri memorabile. Programul tuturor celor trei nopţi se va încheia cu o “seară dansantă”, când toată lumea poate participa alături de dansatori.

Consiliul local Târnăveni a aprobat un proiect de hotărâre referitor la deplasarea primarului Sorin Megheşan în Ungaria cu prilejul invitaţiei primite de la autorităţile din Hajdúszoboszló.

Detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.