Ședință extraordinară a Consiliului Local

Consiliul local Târnăveni se va întruni vineri 27 noiembrie în cadrul unei ședințe extraordinare care se va desfășura la Casa de Cultură. Iată proiectele care vor fi dezbătute pe ordinea de zi.

 1. Depunerea jurământului de către supleanții ale căror mandate au fost validate de către Judecătoria Târnăveni.
 2. Proiect de hotărâre privind renumerotarea hotărârilor consiliului local al municipiului Târnăveni, adoptate în ședința ordinară din data de 12.11.2020, precum și a celor adoptate în ședința extraordinară, convocată de îndată, din data de 12.11.2020.
 3. Proiect de hotărâre privind completarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Târnăveni constituite parțial în ședința ordinară din data de 12 noiembrie 2020.
 4. Proiect de hotărâre privind nominalizarea reprezentantului Municipiului Târnăveni, în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “AQUA INVEST MUREȘ”.
 5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Local al Municipiului Târnăveni în consiliile de administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Târnăveni.
 6. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 63/27.04.2017.

Materialele înscrise pe Proiectul Ordinii de zi au fost puse la dispoziția consilierilor locali prin mijloace electronice. Consilierii locali sunt invitați să formuleze şi să depună amendamente asupra proiectelor de hotărâri.

Pentru detalii click pe fiecare proiect în parte.

One thought on “Ședință extraordinară a Consiliului Local

 • 27 noiembrie 2020 la 20:12
  Legătură permanentă

  Cum adica,,renumerotorea hcl”? Pai ce faceti acolo fratilor? Ce juristi avem? Domnule primar, cum vegheati aplicarea legii? RUSINICA ADMINISTRATIEI LOCALE, FIINDCA DATI DOVADA DE AMATORISM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *