ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ: CONSILIERII VOR DEZBATE CONSTRUIREA UNUI CENTRU SOCIAL DE RECREERE ŞI SOCIALIZARE

sedinta

O nouă investiţie se anunţă, la Târnăveni. Consilierii locali se vor întruni marţi, 10 februarie, de la ora 14, în şedinţă extraordinară.

Printre punctele de pe ordinea de zi se află şi aprobarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui centru social de recreere şi socializare.

Potrivit mapei de şedinţă, centrul va fi construit pentru copiii cu vârste între 4 şi 8 ani şi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, de pe raza municipiului, fiind locul unde aceştia îşi vor putea pune în practică abilităţile şi aptitudinile. Sediul centrului va fi pe strada Victor Babeş, fosta casă de reglare gaz, care în prezent nu este folosită.

Valoarea totală a investiţiei depăşeşte valoarea de 560.000 lei, durata de realizare fiind de 180 de zile. Vor avea loc lucrări de extindere pe orizontală şi mansardare, remodelare funcţională a nivelurilor, igienizare, hidroizolare şi termmoizolare.

Tot în şedinţa extraordinară de marţi, consilierii vor supune aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea necesităţii şi oportunităţii achiziţionării unor lucrări, produse şi servicii pentru anul 2015.

De asemenea, aprobarea bugetului general consolidat al municipiului Târnăveni, a numărului de burse pentru elevi pentru semestrul II al anului şcolar 2014-2015, aprobarea cuprinderii în domeniul public a unor bunuri realizate şi recepţionate anul trecut, dar şi a proiectului “Pentru un oraş verde” vor fi discutate în şedinţa de marţi.

Mai multe informaţii, aici.