Șefii de promoție de la Liceul Teoretic Andrei Bârseanu

Flori…baloane…emoții…ținute de sărbătoare…Gaudeamus igitur…

O nouă generație de absolvenți, promoția 2022, a trăit miercuri, 25 mai, emoția terminării liceului. Pașii absolvenților s-au împletit cu lacrimile părinților, dar și cu bucuria unui nou început.

Semințele sădite în ei de către profesori și părinți au rodit, au devenit puternici, încrezători, receptivi și dornici de zbor. Fără muncă, implicare, tenacitate și seriozitate n-ar fi dobândit setea de a cuceri, de a face față provocărilor și necunoscutului.

Cele mai bune rezultate la învățătură au fost obținute de șefii de promoție:

Duma Laurian din clasa a XII-a A (pentru clasele cu predare în limba română), care a obținut media 9,94 pe cei 4 ani de liceu.

Astăzi este despre noi, despre toți absolvenții acestei promoții, despre efortul depus de-a lungul anilor si despre visurile pe care nu am încetat să le avem. Se spune că oamenii nu eșuează pentru că țintesc prea sus și ratează, ci pentru că țintesc prea jos și nimeresc. Dumneavoastră, domnilor profesori, ne-ați ajutat să luptăm pentru idealurile noastre, ne-ați călăuzit pașii aidoma unei lumini într-o cameră întunecoasă și ați reușit să mențineți flacăra speranței mereu arzândă în sufletele noastre. Calea spre succes este lungă, iar noi nu suntem nici măcăr la jumătate.

Cineva spunea odată că cel mai important lucru e să nu te oprești din mers. Dumneavoastră ați știut să nu ne lăsați singuri pe acest drum anevoios, ați avut răbdarea să ne învățați cele mai de preț valori pe care noi, ca oameni, ar trebui să le cultivăm neîncetat, iar pentru asta VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET!

(Duma Laurian)

Pentru clasele cu predare în limba maghiară, șefa de promoție este Keszeg Adrienn, din clasa a XII-a F, care a obținut media 9,48 pe cei 4 ani de liceu. 

Se spune că cei mai frumoşi ani din viața fiecărui tânăr sunt anii de liceu.

Mulțumesc profesorilor şi colegilor pentru că mi-au fost alături şi m-au încurajat de fiecare dată când am avut nevoie de susținere.

Sunt foarte bucuroasă că am studiat la Liceul Teoretic „Andrei Bârseanu”, unde am avut parte de profesori care ne-au învățat să căutăm răspunsuri, să nu abandonăm atunci când ceva nu ne reușește, să punem pasiune în tot ceea ce facem.

Îmi va fi fie dor de liceu, iar momentele plăcute le voi păstra mereu în amintirea mea.

,,Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.” Robert Collier.

Azt mondják, hogy egy személy életében az iskolás évek a legszebbek. 

Hálás vagyok, hogy megadatott nekem a lehetőség, hogy az Andrei Bârseanu Elméleti Líceumban tanulhassak. Köszönöm tanáraimnak és osztálytársaimnak, hogy a négy liceumi év alatt támogattak és mindenben segítettek. Emlékeimben megőrzöm az itt szerzett pillanatokat.

 ,,Akármilyen utat is választasz magadnak, mindig lesznek, akik azt fogják mondani, tévedsz. Mindig lesznek majd olyan nehézségek, hogy azt fogod hinni, talán csakugyan a kritikusoknak van igazuk. Az út kiválasztása és követése a végsőkig mindig nagy bátorságot kíván.” 

Ralph Waldo Emerson

(Keszeg Adrienn)

Succes tuturor absolvenților și drum bun pe cărările vieții!