Semafor “tricolor” sau deloc

Semaforul amplasat lângă Poliţia din Târnăveni nu prea funcţionează. Semaforul se defectează des, iar pentru reparaţia sa a fost nevoie chiar şi de transportul unei plăci electronice până în Germania. Din păcate în aceste zile semaforul este din nou nefuncţional, dar există şi momente în care semaforului i se aprind toate culorile în acelaşi timp.

Cele patru semafoare amplasate la Târnăveni au reuşit să fluidizeze traficul auto tot mai aglomerat. Chiar dacă de multe ori pentru pietoni părea o pierdere de vreme, conducătorii auto au apreciat această rezolvare a problemei, care este utilizată în toate oraşele cu trafic aglomerat. Pentru o mai bună rezolvare era necesară însă amplasarea de semafoare pentru pietoni şi la celelalte treceri de pe strada Republicii, măsura fiind mai eficientă pentru trafic decât activitatea sporadică a Poliţiei Rutiere în zonă.

3 comentarii la „Semafor “tricolor” sau deloc

 • 30 decembrie 2018 la 21:06
  Permalink

  Probabil că le-au dat la reparat înapoi în “Germania” (CHINA) de unde probabil provine instalația de semaforizare!

 • 27 decembrie 2018 la 16:39
  Permalink

  In Germania? Dar ce in Romania nu stie nimeni sa repare un semafor?
  Cat despre fluidizare..oare s-a gandit cineva ca ar fi mai bine sa se schimbe sensurile pe cele doua strazi cu sens unic de langa biserica?

 • 27 decembrie 2018 la 14:44
  Permalink

  Mai bine ati vedea unde sau dus banii (o mare parte) de pe semafoare si cat au costat acele semafoare…la fel si reparatiile acestora.Dar mai bine va ocupati de “prostii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.